Zoeken
larger text smaller text reset text

Adresgegevens

Bezoekadres:
Bezuidenhoutseweg 60
2594 AW 's-Gravenhage

Postadres:
Postbus 95928
2509 CX 's-Gravenhage

Telefoonnummer:
070 - 3150150 (de STAB is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren)

Faxnummer:
070 - 3150195

Algemeen E-mail adres:
info@StAB.nl

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam

Bij het Prins Clausplein komen de rijkswegen A12 (Utrecht - Den Haag) en A4 (Amsterdam - Rotterdam) samen. Volg hier de borden richting Den Haag. U rijdt dan op de Utrechtsebaan. De eerste afslag Voorburg en de tweede afslag Bezuidenhout rijdt u voorbij. Pas bij de derde afslag Centrum (afrit 2) verlaat u de Utrechtsebaan. Bij de eerste twee verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij het derde verkeerslicht rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo'n 200 meter ligt aan uw linkerhand het SER-gebouw. De STAB is gehuisvest in het gebouw van de Sociaal Economische Raad (SER).

Vanuit Leiden

Rijksweg A44 volgen door Wassenaar tot aan het grote kruispunt Benoordenhoutseweg/Laan van Nieuw Oost Indie. U gaat hier linksaf (richting Voorburg). Bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo'n 400 meter treft u aan uw rechterhand het SER-gebouw. De STAB is gehuisvest in het gebouw van de Sociaal Economische Raad (SER).


Grotere kaart weergeven

Parkeergelegenheid

U kunt uw auto parkeren op het terrein vóór het SER-gebouw. Bij de portier moet u melden dat u voor de STAB komt. De toegang is geregeld met slagbomen.

Reizend per trein, komende vanaf Den Haag Centraal Station

Bij het verlaten van de stationshal aan de voorzijde, slaat u rechtsaf (richting de Utrechtsebaan). U loopt rechtdoor bij de eerstvolgende twee verkeerslichten (u kruist de Utrechtsebaan). U bevindt zich dan vanzelf op de Bezuidenhoutseweg. Na zo'n 200 meter vindt u aan uw linkerhand het SER-gebouw. De STAB is gehuisvest in het gebouw van de Sociaal Economische Raad (SER). De wandeling is ongeveer 10 minuten.